Antonescu: Săftoiu scoate ţipete ascuţite, dar e o femeie pedistă şi o moralistă second-hand

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că deputatul liberal Adriana Săftoiu scoate "ţipete ascuţite" în cazul Dan Voiculescu, el arătând că aceasta este "o femeie pedistă", la fel ca Sulfina Barbu, şi o "moralistă second-hand".

48 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Săftoiu scoate ţipete ascuţite, dar e o femeie pedistă şi o moralistă second-hand

Antonescu: Săftoiu scoate ţipete ascuţite, dar e o femeie pedistă şi o moralistă second-hand (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Ţipete ascuţite scoate şi doamna Săftoiu. Altă femeie pedistă, actualmente în PNL, moralistă second-hand achiziţionată pe vremea Dinu Patriciu şi Călin Poepscu Tăriceanu sau invers, nu are importanţă. Doamna Săftoiu îmi spune mie că trecutul contează. Ca să vezi! Nu mai spuneţi, doamna Săftoiu! Mie îmi spuneţi? Dumneavoastră îmi spuneţi?", a spus Antonescu.

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a declarat joi la RFI că liberalilor le va fi greu să mai vorbească despre "revoluţia bunului simţ", din moment ce au făcut o alianţă cu PC, partid fondat de Dan Voiculescu, "un colaborator al Securităţii".

"Aş vrea să-l parafrazez pe domnul Crin Antonescu, din 2006, care în cazul Mona Muscă spunea că nu e nevoie de un verdict al unei instanţe, că e suficient ca Mona Muscă să fie exclusă din PNL, un nume conspirativ şi un angajament. Tot dânsul spunea atunci că în PNL nu e loc pentru trădători şi trădaţi. Acum, sigur că da, dacă decizii luate în prezent determină liderii PNL să spună că trecutul nu contează, nu e decât o formă de laşitate şi atâta tot. Cred că e de preferat să spui că da, trecutul contează, asta e, punct. Deci din punctul meu de vedere, trecutul contează pentru absolut oricine şi cred că niciodată prezentul nu poate fi asumat şi înţeles fără să ţii cont şi de trecut", a mai declarat Săftoiu.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis irevocabil, joi, că liderul conservatorilor Dan Voiculescu este fost colaborator al fostei Securităţi, cu numele conspirativ "Felix". Astfel, ICCJ confirmă decizia Curţii de Apel Bucureşti.

Senatorul PC Dan Voiculescu declară că decizia ICCJ în cazul său este "un verdict absolut incorect, care reflectă imensele presiuni exercitate asupra magistraţilor" şi precizează că procesul va continua la CEDO.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici