Antonescu: Susţinem protestele sindicatelor şi îndemnăm cetăţenii nemulţumiţi să se manifeste

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că liberalii sprijină iniţiativa sindicaliştilor de a protesta, ţinând să adreseze un îndemn tuturor celor nemulţumiţi de actuala guvernare să se manifeste.

18 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Susţinem protestele sindicatelor şi îndemnăm cetăţenii nemulţumiţi să se manifeste

Antonescu: Susţinem protestele sindicatelor şi îndemnăm cetăţenii nemulţumiţi să se manifeste (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Întrebat dacă în opinia sa protestele anunţate de sindicate vor avea o finalitate, Crin Antonescu a precizat că aceste acţiuni ar putea avea efect dacă şi cetăţenii care consideră că actuala guvernare este un dezastru pentru România se manifestă.

"Depinde de amploarea lor, de coeziunea lor, de răspunsul pe care nu doar sindicaliştii îl dau la chemarea liderilor lor, ci şi cetăţeni pur şi simplu care consideră că actuala guvernare este un dezastru pentru noi toţi", a susţinut Crin Antonescu.

Liberalul a mai spus că PNL sprijină aceste acţiuni de protest, ţinând să îi îndemne pe toţi cetăţenii nemulţumiţi să se manifeste.

"Noi sprijinim, suntem alături de iniţiativa sindicatelor de a protesta în modul cel mai public şi îi îndemnăm, dacă pot spune aşa, pe toţi cei nemulţumiţi de actuala guvernare, pe toţi cei care vor să schimbe situaţia din România să fie solidari, să se manifeste", a conchis Antonescu.

Sindicaliştii CNSLR Frăţia protestează, miercuri, în centrul Capitalei, deschizând seria acţiunilor de stradă anunţate de confederaţii, care i-au chemat să se alăture pe toţi cei care sunt nemulţumiţi de măsurile Guvernului. La proteste sunt aşteptaţi aproximativ 20.000 de participanţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici