Antonescu: Traian Băsescu e o epavă politică, prin discurs, atitudine, aspect şi comportament

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, vineri seară, la Cotroceni, că Traian Băsescu este "o epavă politică, prin discurs, atitudine, aspect şi comportament", iar miza referendumului este ca "întreaga Românie să fie salvată de la a ajunge o epavă".

606 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Traian Băsescu e o epavă politică, prin discurs, atitudine, aspect şi comportament

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Traian Băsescu este în mod evident o epavă politică. Este o epavă politică prin discurs, prin atitudine, prin aspect, prin comportament şi, până la urmă, miza acestui referendum de care ne mai despart câteva zile este ca întreaga Românie să fie salvată de la a ajunge o epavă", a spus Crin Antonescu.

El a arătat că Traian Băsescu ar trebui să renunţe măcar la un lucru, şi anume să nu mai încerce să îl ameninţe.

"Nu pe mine să încerce să mă ameninţe sau să mă intimideze. Traian Băsescu ştie de ani buni că nu sunt omul pe care domnia sa să îl intimideze, să îl sperie, să îl ameninţe, să îl şantajeze. Dacă ameninţările cu puşcăria, pe care le lansează în fiecare zi, îi pot speria pe unii sau pe alţii din diferite partide care ştiu că au încălcat legea, că au dosare dubioase, la care se lucrează sau nu se lucrează încă, pe mine, Traian Băsescu nu are cum să mă sperie", a declarat preşedintele interimar al României.

El a afirmat că Traian Băsescu a reuşit, dintr-un adversar politic pe care nu l-a simpatizat niciodată, dar l-a respectat, să îl dezguste.

"Îi cer public, pentru bunul-simţ public şi pentru imaginea terfelită a României din ultima vreme, să renunţe la astfel de mijloace de luptă, la astfel de declaraţii, la astfel de forme de comportament delirant, care ne compromit pentru o durată lungă, în ochii tuturor acelora pentru care contăm", a mai spus Crin Antonescu.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, joi seară, că obiectivul celor din USL nu este demiterea şefului STS, ci destructurarea tuturor instituţiilor de securitate naţională, iar în prezent "suntem în faţa unei lovituri de stat în desfăşurare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici