Antonescu: USL câştigă alegerile şi fără oamenii care stau deoparte, dar reforma nu se face fără ei

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la Cluj-Napoca, la lansarea "Angajamentului pentru România", că USL va câştiga alegerile chiar şi fără oamenii care stau deoparte, el menţionând că România nu se va reforma fără aceştia.

288 afișări
Imaginea articolului Antonescu: USL câştigă alegerile şi fără oamenii care stau deoparte, dar reforma nu se face fără ei

Crin Antonescu (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Azi vrem să facem mai mult decât o maşină de luptă politică în stare să câştige alegerile, suntem nevoiţi să chemăm societatea construind un proiect naţional şi aruncând în luptă nişte lideri şi generând o solidaritate de care România are nevoie în faţa crizei de program. Nimeni nu are mai multă răspundere decât noi. Vreau să le transmit românilor mesajul că USL este ceea ce noi, împreună cu ei, vom putea face din ea. Dacă stau deoparte şi văd bătălia noastră ca pe un joc vechi, atunci USL asta va fi", a afirmat Antonescu.

El a adăugat că "USL va câştiga alegerile şi cu oamenii care stau deoparte".

Preşedintele PNL le-a transmis românilor "care stau deoparte" că USL poate câştiga alegerile şi fără ei, dar fără ei România nu va ieşi din vechile reguli şi nu se va reforma.

"România are nevoie de lideri naţionali, nu de şefi de bandă, de lideri autentici locali, nu de baroni, de lideri civici, morali, nu de întreţinuţi ai propagandei. Veniţi alături de noi, cei care vreţi lege şi dreptate, cu voi vom fi de neînvins. Dacă ne lăsaţi singuri, ne vom bate singuri şi îi vom învinge pe Băsescu şi ai lui, dar avem nevoie de forţa voastră", a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a participat miercuri la lansarea "Angajamentului pentru România", alături de preşedintele PSD, Victor Ponta, şi de cel al PC, Daniel Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici