Antonescu: USL va anunţa lista candidaturilor pentru Bucureşti în prima săptămână după Paşti

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, că USL va stabili şi va anunţa lista finală a candidaţilor la alegerile locale din Capitală în prima săptămână după Paşti. Ponta a enumerat candidaţii USL la sectoarele 1,3,4 şi 5 ale Capitalei, precizând că, neînţelegându-se cu PNL la Sectorul 6, atunci candidatul la Sectorul 2 va fi anunţat "la pachet".

289 afișări
Imaginea articolului Antonescu: USL va anunţa lista candidaturilor pentru Bucureşti în prima săptămână după Paşti

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Dacă nu ar fi fost Săptămâna Mare, aş fi spus că până la sfârşitul acestei săptămâni, cu siguranţă. Închipuiţi-vă că apare un impas de negociere în Joia Mare, în Vinerea Mare. Noi suntem creştini, pesediştii nu mai vorbesc. Este foarte posibil ca decizia finală să fie luată în Săptămâna luminată, adică cea de după Paşti, în care cu suflet curat ne vom întâlni şi vă vom aduce la cunoştinţă rezultatul dragostei noastre", a afirmat Antonescu, întrebat de jurnalişti când va fi anunţată o decizie finală a USL privind lista candidaţilor pentru primăriile de sectoare şi consiliile din Bucureşti.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că au fost stabiliţi candidaţii la cinci sectoare din şase şi că la Sectorul 6 va fi stabilit în perioada următoare, deoarece social-democraţii nu se îneţeleg cu liberalii asupra acestui candidat.

Întrebat dacă la Sectorul 2 candidatul va fi al PSD sau al PNL, Victor Ponta a precizat că "este un USL-ist".

"Este vorba de domnul Chiliman, de domnul Robert Negoiţă, de domnul Piedone şi de domnul Vanghelie. Neînţelegându-ne la Sectorul 6, candidatul la Sectorul 2 trebuie să-l anunţăm la pachet", a arătat Victor Ponta răspunzând la întrebări pe această temă.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, în urmă cu o săptămână, că PNL îl susţine categoric la Sectorul 6 pe Rareş Mănescu, din partea USL, dar că "lucrurile nu sunt decise".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici