Antonescu: Varianta în care nu e desemnat Ponta premier ar fi un comportament deviant al lui Băsescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Bistriţa, că situaţia în care preşedintele Traian Băsescu nu-l va desemna din nou premier pe Victor Ponta ar însemna un "comportament deviant" din punct de vedere politic din partea şefului statului.

537 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Varianta în care nu e desemnat Ponta premier ar fi un comportament deviant al lui Băsescu

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Liderul PNL a fost întrebat cum va reuşi USL să-l impună pe Victor Ponta ca viitor premier, în contextul în care decizia este luată de Traian Băsescu.

"Eu cred foarte serios că noi discutăm despre o variantă aberantă, despre un comportament, un presupus comportament deviant din punct de vedere politic al domnului Traian Băsescu, care exercită ilegitm, dar legal, funcţia de preşedinte al României", a spus Antonescu.

De asemenea, el a precizat că, dacă Traian Băsescu va ignora rezultatul alegerilor, USL va acţiona în Parlament în baza "mandatului" dat de scrutin.

"Discutăm mereu varianta în care Traian Băsescu ar ignora rezultatul acestor alegeri şi nu mi se pare normal. Noi am spus de mai multe ori că vom acţiona cu foarte multă hotărâre în baza mandatului pe care-l vom avea de la cetăţeni, dacă îl vom avea, de majoritate absolută în Parlament, vom face în aşa fel încât să fie respectată, este obligaţia noastră, dar nu are rost să vorbim la nesfârşit ce s-ar întâmpla dacă Traian Băsescu s-ar comporta aberant, anormal, asta se cunoşte", a mai afirmat preşedintele PNL.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici