Antonescu: Vom câştiga alegerile şi ştiu cum îl va chema pe viitorul prim-ministru - Victor Ponta

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi-a declarat convingerea, sâmbătă, la Consiliul Naţional al PSD, că USL va câştiga alegerile în 2012 şi că Victor Ponta, preşedintele PSD, va fi viitorul prim-ministru.

530 afișări
Imaginea articolului Antonescu: Vom câştiga alegerile şi ştiu cum îl va chema pe viitorul prim-ministru - Victor Ponta

Antonescu: Vom câştiga alegerile şi ştiu cum îl va chema pe viitorul prim-ministru - Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ştiu foarte clar că vom câştiga alegerile şi ştiu cum îl va chema pe viitorul prim-ministru: Victor Ponta", le-a spus el delegaţilor la Consiliu, Antonescu menţionând că tinereţea acestui este un atu, nu un dezavantaj.

Liderul PNL a susţinut că nu mai are niciun dubiu în legătură cu viabilitatea şi reuşita proiectului USL.

"Dragi prieteni, îi batem, dar greul va începe abia după aceea", a atenţionat liderul liberal.

Remarcând, la începutul discursului, după ce a urcat la tribună, că în PSD "se ajunge greu sus", Crin Antonescu a arătat că este prezent la acestă întrunire nu în calitate de "invitat", ci în calitate de "aliat, deci de coleg".

El a declarat că proiectul USL, un "demers politic fără precedent", a fost privit cu foarte mult scepticism şi mare ostilitate de către reprezentanţii puterii. Antonescu a dat asigurări că el şi PNL vor fi alături de PSD "până la capăt", el precizând că aceasta nu înseamnă numai câştigarea alegererilor şi îndepărtarea de la putere a actualilor guvernanţi, ci un ciclu de guvernare până România va fi adusă pe drumul cel bun.

"În acestă alianţă am venit, şi unii şi alţii, întregi şi dorim, în acelaşi timp, să rămânem, şi unii şi alţii, diferiţi", a spus, pe de altă parte, Antonescu.

Potrivit declaraţiilor sale, în prezent, toată lumea vorbeşte despre necesitatea reducerii cheltuielilor statului, dar nimeni nu vorbeşte despre demisia statului de la obligaţiile sale fundamentale.

"Unitate, încredere, organizare", a spus liderul liberal, la finalul discursului său, invocând, astfel, principiile USL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici