Antonescu, ziariştilor: Terminaţi cu împăcarea cu Ponta!

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat, miercuri, de ziarişti, dacă se va împăca cu Victor Ponta, liderul liberal replicând: "Terminaţi cu împăcarea cu Ponta!".

573 afișări
Imaginea articolului Antonescu, ziariştilor: Terminaţi cu împăcarea cu Ponta!

Crin Antonescu si Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Antonescu a fost întrebat dacă s-a ajuns în USL la armonie. "Armonia... este muzica. Muzica este cel mai frumos lucru pe lumea asta, dar nu e făcută pentru toţi dintre noi, din păcate", a replicat liderul PNL.

Ulterior, el a fost întrebat dacă s-a împăcat cu Victor Ponta.

"Deci terminaţi-o cu împăcarea, v-am mai spus", a replicat Antonescu.

Chestionat dacă a trecut peste diferendele cu premierul Victor Ponta, Antonescu a răspuns: "Nu, că sunt lucruri de la natură, nu poţi să treci peste ele".

Totodată, Crin Antonescu a susţinut în continuare necesitatea numirii unui purtător de cuvânt al USL, spunându-le jurnaliştilor: "Trebuie să fie o persoană care să nu fie mută şi care să fie prietenă cu dumneavoastră".

De asemenea, liderul PNL a fost întrebat dacă şedinţa USL de miercuri seară, despre convocarea căreia au apărut informaţii neoficiale, va mai avea loc.

"Nu ştiu de unde a ieşit această vorbă cu şedinţa USL. Nu a fost şi nici nu a fost vorba vreodată", a mai precizat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici