Arafat, despre licitaţia privind testele de salivă: "Se aşteaptă decizia instanţei"

Şeful DSU Raed Arafat a spus vineri că se aşteaptă decizia instanţei pentru semnarea contractului de achiziţionare a testelor de salivă necesare în şcoli, după ce o firmă a depus o contestaţie la CNSU.

214 afișări
Imaginea articolului Arafat, despre licitaţia privind testele de salivă: "Se aşteaptă decizia instanţei"

„În actuala licitaţie, când s-a ajuns la IGSU să semneze a primit o înştiinţare de la ONAC că există o contestaţie care este la nivelul CNSC. Aici nu mai este în mâna noastră să semnăm până nu există o decizie măcar a primei instanţe. Legea ne permite, după asta, chiar dacă merge petentul a doua instanţă, totuşi, să semnăm. Colegii de la IGSU sunt pregătiţi să semneze, dar trebuie să avem decizia primei instanţe. Prima instanţă deja este sesizată, cu cât mai repede ne răspunde, cu cât mai repede vom semna, dar ONAC-ul continuă achiziţiile şi pentru alte loturi şi aceste loturi, dacă nu sunt contestate şi se semnează, vor fi livrate, conform graficul de livrare care este stabilit prin acordul cadru”, a declarat Raed Arafat.

El spune că există factori externi care „nu sunt în controlul nostru. Dacă cineva contestă, trebuie să mergem pe procedură”.

Arafat a anunţat că repartizarea testelor va fi făcută imediat ce va fi rezolvată situaţia: „Nu vor sta testele în stocurile noastre. Ele imediat când se livrează, sunt preluate de camioanele IGSU-ului şi distribuite la nivel naţional”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici