ARD a depus plângere penală în cazul unui primar din Teleorman care fi împărţit bani pentru voturi

ARD a depus plângere penală în cazul primarului comunei Olteni din Teleorman pe motiv că la ora 09:00 a împărţit, împreună cu un grup de cetăţeni, bani alegătorilor cu menţiunea să voteze cu USL, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al ARD Traian Ungureanu.

195 afișări
Imaginea articolului ARD a depus plângere penală în cazul unui primar din Teleorman care fi împărţit bani pentru voturi

ARD a depus plângere penală în cazul unui primar din Teleorman care fi împărţit bani pentru voturi (Imagine: Grigore Pop - MediafaxFoto)

Ungureanu a mai precizat că primarul comunei Olteni "i-a aplicat un pumn în faţă" copreşedintelui ARD Teleorman, când acesta a atenţionat că sesizează Poliţia la 112.

"Am depus o plângere penală împotriva primarului comunei Olteni din Teleorman, care la ora 09:00, împreună cu companioni de origine romă, împărţea bani alegătorilor cu menţiunea de a vota cu USL", a spus Ungureanu.

"Copreşedintele ARD Teleorman i-a spus că va sesiza Poliţia la 112, iar primarul i-a aplicat un pumn în faţă, sub privirile blânde ale poliţiei", a mai relatat Ungureanu.

El a sesizat şi faptul că în comuna Beca de Jos din judeţul Mureş, la ora 10:30, nu s-a putut vota pentru că buletinele de vot dintr-un colegiu au fost trimise în alt colegiu.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici