Arhitectul şef şi Secretarul Primăriei Sectorului 3, Marius Mihăiţă, audiaţi la DNA

Arhitectul şef al Primăriei Sectorului 3, Ştefan Călin Dumitraşcu, precum şi secretarul Primăriei Sectorului 3, Marius Mihăiţă, audiaţi la sediul DNA, într-un dosar care vizează construcţia unui bloc într-o zonă protejată istoric, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

3313 afișări
Imaginea articolului Arhitectul şef şi Secretarul Primăriei Sectorului 3, Marius Mihăiţă, audiaţi la DNA

Secretarul Primăriei Sectorului 3, Marius Mihăiţă, audiat la DNA (Imagine: Liviu Adascalitei / Mediafax Foto)

Aceleaşi surse spun că lucrările ar fi fost făcute în baza unor autorizaţii emise ilegal şi care au permis distrugerea unor case din zona vizată.

La ieşirea de la audieri, Marius Mihăiţă a declarat că a fost citat în calitate de suspect. "Sunt suspect de abuz în serviciu. Autorizaţia a fost emisă în mod legal, alţii zic că nu. Vom depune probe". Întrebat dacă pentru construcţia blocului au fost dărâmate case, secretarul Primăriei Sectorului 3 a mai spus că "s-au dărâmat acum o sută de ani casele, era un loc gol. Domnul Nicușor Dan este cel care a vrut să ajungem aici. Urmează să vină domnul arhitect şef al Primăriei Sectorului 3".

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că există suspiciuni potrivit cărora lucrările ar fi fost făcute în baza unor autorizaţii emise ilegal şi care au permis distrugerea unor case din zona vizată. Arhitectul şef al Primăriei Sectorului 3, Ştefan Călin Dumitraşcu, a ajuns la sediul DNA, după ce în acelaşi dosar a fost audiat şi Marius Mihăiţă, secretarul Primăriei Sectorului 3.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici