ATACURI la adresa ELENEI UDREA în interiorul PDL: O să creştem în sondaje dacă o colegă ce a ieşit din peisaj nu mai vorbeşte

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda le-a spus, joi, tinerilor democrat-liberali reuniţi la Eforie Nord, că partidul va creşte în sondaje dacă "o colegă care nu a mai apărut în peisaj" nu mai vorbeşte, ulterior el precizând că s-a referit la Elena Udrea.

734 afișări
Imaginea articolului ATACURI la adresa ELENEI UDREA în interiorul PDL: O să creştem în sondaje dacă o colegă ce a ieşit din peisaj nu mai vorbeşte

Elena Udrea (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

În faţa tinerilor democrat-liberali, Cezar Preda nu a pronunţat numele Elenei Udrea, ci a vorbit despre ea ca despre "o colegă care n-a mai apărut în peisaj în ultima vreme".

"O colegă care n-a mai apărut în peisaj în ultima vreme ne-a spus că, dacă o să avem o comunicare mai bună, o să creştem în sondaje. Eu îi spun că noi o să creştem în sondaje dacă nu mai vorbeşte ea!", a precizat Cezar Preda.

Cezar Preda le-a mai spus tinerilor în discursul său că cine a greşit plăteşte şi face un pas în spate, "altfel partidul nu scoate capul".

"Cine a greşit plăteşte, cine a greşit face un pas în spate, altfel partidul nu scoate capul", a menţionat Cezar Preda.

Ulterior, Preda a precizat pentru MEDIAFAX că atunci când le-a vorbit tinerilor PDL s-a referit la Elena Udrea.

La sfârşitul lunii august, liderul Noua Republică, Mihail Neamţu, i-a cerut fostului lider PDL Elena Udrea să facă pasul în spate, el arătând că "politicienii compromişi trebuie să se retragă". ÎN replică, Elena  Udrea a precizat atunci că se teme de "aroganţa şi autosuficienţa" unora care fără un merit în trecut se proclamă "prezentul şi viitorul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici