Atitudinea PSD la moţiunea de cenzură. „Probabil că vom veni şi nu vom vota”

Vicepreşedintele Senatului Claudiu Manda (PSD) a declarat, luni, că, ”probabil” parlamentarii PSD-ALDE vor fi prezenţi joi în sală la dezbaterea şi votarea moţiunii de cenzură a Opoziţiei, dar nu vor vota.

644 afișări
Imaginea articolului Atitudinea PSD la moţiunea de cenzură. „Probabil că vom veni şi nu vom vota”

Atitudinea PSD la moţiunea de cenzură. „Probabil că vom veni şi nu vom vota”

”Rămâne să decidem la grupurile parlamentare ce vom face. E clar că nu vom vota moţiunea. Urmează să vedem dacă vom fi în sală şi nu vom vota, ceea ce înseamnă o susţinere pentru guvern, sau vom veni şi vom vota împotriva moţiunii. Probabil că (va fi - n.r.) prima soluţie”, a declarat Claudiu Manda.

El a mai spus că o altă varianta ar putea fi ca parlamentarii PSD - ALDE să vină doar pentru asigurarea cvorumului de plen.

Moţiunea de cenzură intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României” va fi citită luni începând cu ora 16:00 în plenul Parlamentului, urmând ca în şedina de joi, de la ora 10:00 să fie dezbătută şi votată de parlamentari.

163 de parlamentari au semnat textul moţiunii de cenzură iniţiată de Opoziţie.

Este vorba de 68 deputaţi şi 25 senatori liberali, 27 de deputaţi şi 12 senatori USR, 12 deputaţi PMP, şase parlamentari neafiliaţi şi 13 parlamentari Pro România.

În moţiunea de cenzură intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea-Dăncilă, ruşinea României”, Opoziţia critică legile justiţiei. De altfel, Opoziţia îi reproşează premierului Viorica Dăncilă că nu a respectat programul de guvernare asumat la începutul mandatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici