Au început glumele de campanie. Pro România a trolat sloganul PSD: Aşa e!

Un banner PSD pentru campania electorală la europarlamentare, afişat în sectorul 2, a fost completat cu o replică abilă a partidului lui Ponta, Pro România.

7739 afișări
Imaginea articolului Au început glumele de campanie. Pro România a trolat sloganul PSD: Aşa e!

Au început glumele de campanie. Pro România a trolat mesajul PSD: Aşa e!

Sub mesajul PSD cu ”Patrioţi în Europa. România merită mai mult!”, Pro România a ridicat un alt banner cu îndemnul ”Aşa e. Fii Pro România!”.

Locul unde a fost trolat sloganul de campanie al PSD este situat pe bulevardul Doamna Ghica din Bucureşti, în sectorul 2.

Fotografii din alte ipostaze în care s-au produs aceleaşi completări:

Partidul Pro România candidează pentru prima dată la un scrutin electoral, la alegerile din 26 mai la europarlamentare. 

Victor Ponta a fost exclus din PSD în 2017 şi a fondat Pro România alături de Daniel Constantin. Lista candidaţilor Pro România este deschisă de Victor Ponta, urmat de comisarul european Corina Creţu, fostul prim-ministru Mihai Tudose şi fostul premier al Republicii Moldova Iurie Leancă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici