Audierea lui Vasile Dâncu, amânată pentru că acesta a suferit o cădere de calciu - surse

Audierea în comisiile parlamentare a lui Vasile Dâncu, propus pentru postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a fost amânată pentru că acesta a suferit o cădere de calciu, potrivit unor surse politice. Dâncu a ajuns la Spitalul Universitar cu o ambulanţă, fiind luat din Parlament, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

2952 afișări
Imaginea articolului Audierea lui Vasile Dâncu, amânată pentru că acesta a suferit o cădere de calciu - surse

Audierea lui Vasile Dâncu în comisiile parlamentare, amânată pentru marţi, din "motive personale" (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

UPDATE 19:15 -  Dâncu a ajuns la spital după ce a suferit o cădere de calciu înainte de a intra la audieri -surse 

Potrivit surselor citate, Vasile Dâncu a fost consultat la Parlament de un echipaj SMURD care este detaşat permanent la această instituţie, după care a fost dus cu o ambulanţă la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Sursele citate au declarat că, ajuns la spital, Dâncu a solicitat să meargă la o clinică privată pentru a face investigaţii, iar la acest moment starea sa este stabilă.

Audierea în comisiile parlamentare a lui Vasile Dâncu, propus pentru postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a fost amânată pentru că acesta a suferit o cădere de calciu, declarau pentru MEDIAFAX surse politice.

Sursele citate spuneau că Vasile Dâncu se afla deja în Parlament şi se pregătea de audieri, care ar fi urmat să aibă loc începând cu ora 18.00, însă nu s-a simţit bine şi a amânat intrarea în comisii, fiind avizat înaintea lui şeful propus al Cancelariei prim-ministrului, Ioan Dragoş Tudorache. 

După ce aceste audieri au fost finalizate, Vasile Dâncu a hotărât să nu mai apară în faţa comisiilor din cauza stării sale.

Potrivit surselor politice citate, Vasile Dâncu a suferit o cădere de calciu, pe fondul oboselii.

În aceste condiţii, audierea lui Vasile Dâncu în comisiile de administraţie publică a fost reprogramată pentru marţi dimineaţă, la ora 9.00.

Anunţul în acest sens a fost făcut de preşedintele Comisei de administraţie din Camera Deputaţilor, Victor Paul Dobre.

Vasile Dâncu a fost propus vicepremier şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice de către premierul desemnat Dacian Cioloş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici