Augustin Zegrean, despre beneficiile celor decoraţi cu ordinul "Steaua României": Cel mai puternic avantaj este locul de veci

Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat, marţi, referitor la beneficiile celor decoraţi de către preşedinte cu ordinul "Steaua României", că principalul avantaj este că aceştia primesc un loc de veci gratuit.

3240 afișări
Imaginea articolului Augustin Zegrean, despre beneficiile celor decoraţi cu ordinul "Steaua României": Cel mai puternic avantaj este locul de veci

Zegrean, despre beneficiile celor decoraţi de preşedinte: Cel mai puternic este locul de veci

"Cel mai puternic este locul de veci. Cei care au Steaua României primesc la moarte loc de veci gratuit. Dar legea spune şi că se trag focuri militare. Sunt mai multe beneficii. Poate să participe la diverse manifestări, trebuie să fie băgat în seamă când sunt manifestări naţionale. Nu se mai dă scutire de impozit. Pe vremea lui Ceauşescu se dădea scutire de impozit, acum nu se mai dă", a declarat Augustin Zegrean, la Digi 24.

Reacţia fostului preşedinte al Curţii Constituţionale vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că a decis să retragă toate decoraţiile tuturor celor care au condamnări penale, inclusiv a fostului Adrian Năstase, acţiunea urmând să fie finalizată în scurt timp.

”Da şi pot să vă spun chiar că am decis să retrag toate decoraţiile tuturor celor care au condamnări penale şi se încadrează în prevederile legii care prevede procedura de retragere a ordinelor naţionale, am demarat efectiv această acţiune şi ea va fi finalizată în foarte scurt timp, şi veţi primi prin intermediul departamentului comunicare exact lista decretelor prin care retrag aceste ordine”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici