AUR ar putea susţine Guvernul Cîţu. „Îl aşteptăm la negocieri în Piaţa Universităţii”. Ce condiţii pun

AUR vrea să discute cu premierul Florin Cîţu despre susţinerea Guvernului. Negocierile pot avea loc în Piaţa Universităţii, în timpul unui miting antiguvernamental, anunţă reprezentanţii AUR.

13534 afișări
Imaginea articolului AUR ar putea susţine Guvernul Cîţu. „Îl aşteptăm la negocieri în Piaţa Universităţii”. Ce condiţii pun

AUR ar putea susţine Guvernul Cîţu. „Îl aşteptăm la negocieri în Piaţa Universităţii”. Ce condiţii pun

Intâlnirea la care premierul Cîţu a fost invitat să participe va avea loc în weekend, în Piaţa Universităţii din Bucureşti. În cadrul întâlnirii, reprezentanţii AUR doresc să discute despre o eventuală susţinere în Parlament a Guvernului Cîţu.

„AUR discută cu orice partid care respectă Constituţia. PNL are restanţe la acest capitol. Democraţia şi drepturile constituţionale nu se negociază. Totuşi, Florin Cîţu este aşteptat în Piaţa Universităţii, sâmbătă, la ora 17:00, pentru a trata direct cu românii. În aceste condiţii, putem negocia şi noi cu el”, a declarat George Simion, copreşedintele AUR.

Sâmbătă, în Piaţa Universităţii va avea loc un miting antiguvernamental la care şi-a anunţat participarea şi Alianţa pentru Unirea Românilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici