AUR, mesaj pentru Cîţu: Adevăraţii terorişti sunt cei care i-au lăsat pe români la voia întâmplării

„Dacă a te opune vaccinării cu produse insuficient testate şi deja oprite de la utilizare în UE înseamnă a fi terorist, recunoaştem: da, suntem terorişti”, îi transmit liderii AUR premierului Florin Cîţu, care a criticat campania împotriva vaccinării şi a regulilor sanitare.

2527 afișări
Imaginea articolului AUR, mesaj pentru Cîţu: Adevăraţii terorişti sunt cei care i-au lăsat pe români la voia întâmplării

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Conducerea partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a luat act cu consternare de declaraţiile făcute astăzi (vineri - n.r.), la Palatul Victoria, de premierul Florin Cîţu. După ce a afirmat că România va continua vaccinarea cu toate tipurile de vaccin – inclusiv cu Astra Zeneca, vaccin deja oprit de la utilizare în numeroase ţări ale UE – premierul a acuzat că <există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, împotriva măsurilor de distanţare şi împotriva vaccinării. Aceste acţiuni sunt similare cu acţiunile unor terorişti>”, transmite AUR.

Liderii Alianţei pentru Unirea Românilor susţin că aceste acuzaţii sunt îndreptate în primul rând împotriva AUR, „singurul partid din România care s-a opus măsurilor inadecvate sau care frizează absurdul adoptate de guvern”.

„Dacă a te opune portului măştii în spaţii deschise, unde distanţa dintre persoane este de peste doi metri, înseamnă a fi terorist, da, recunoaştem: suntem terorişti. Dacă a te opune măsurilor de interzicere a slujbelor religioase, în condiţiile în care acest guvern permite funcţionarea fără probleme a mall-urilor, înseamnă a fi terorist, de asemenea recunoaştem: suntem terorişti. Dacă a te opune vaccinării cu produse insuficient testate şi deja oprite de la utilizare în Uniunea Europeană înseamnă a fi terorist, încă o dată recunoaştem: da, suntem terorişti”, adaugă comunicatul de presă.

Liderii Alianţei îi transmit premierului Florin Cîţu că „adevăraţii terorişti sunt mai curând cei care de un an de zile au lăsat oamenii simpli din ţara asta la voia întâmplării”.

„Adevăraţii terorişti sunt cei care s-au îmbogăţit distribuind măşti neconforme şi oferind firmelor de partid contracte de milioane de dolari, fără licitaţie. Adevăraţii terorişti sunt cei care închid ochii când prin spitale bolnavii sunt legaţi de paturi, sedaţi şi lăsăţi să moară tocmai de cei care au depus un jurământ să-i salveze. Adevăraţii terorişti sunt cei care şi-au vaccinat peste rând rudele, pilele şi amantele, în timp ce milioane de români bolnavi sau bătrâni aşteaptă cu săptămânile vaccinul şi, atunci când acesta nu mai ajunge şi la ei, mor, răpuşi de boli şi de un sistem criminal. Acest sistem criminal este adevăratul terorist din România, domnule premier, nu noi, cei din AUR şi nici milioane de alţi români care nu am făcut altceva decât să ne cerem dreptul la libertate şi demnitate”, se menţionează în finalul comunicatului.

Premierul Florin Cîţu a criticat campania împotriva vaccinării şi a regulilor sanitare.

„În acelaşi timp, în România de un an există o campanie împotriva acestor acţiuni ale guvernului. Există o campanie împotriva măştilor, există o campanie împotrivă vaccinării. Din punctul meu de vedere aceste acţiuni sunt similare cu acţiunile unor terorişti, pentru că a zădărnici aceste acţiuni ale guvernului, care au ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date”, spunea vineri dimineaţă Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici