AUR: ministrul Sănătăţii ne-a garantat că nu va susţine vaccinarea obligatorie pentru copii

Reprezentanţii AUR susţin că au primit garanţii din partea ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, că nu va susţine restricţii şi vaccinarea obligatorie pentru copii.

402 afișări
Imaginea articolului AUR: ministrul Sănătăţii ne-a garantat că nu va susţine vaccinarea obligatorie pentru copii

Sursa foto: Mediafax Foto

O delegaţie a Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) s-a întâlnit joi, 13 ianuarie, cu ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, de la care a primit garanţii ferme că se va opune vaccinării obligatorii pentru copii sau impunerii de restricţii care să ducă la acest lucru.

„Am avut astăzi o discuţie constructivă cu ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, în cadrul căreia ne-am exprimat îngrijorarea cu privire la felul în care urmează să demareze campania de vaccinare anti-COVID la copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 11 ani, iar domnul ministru ne-a garantat că nu se vor face presiuni de niciun fel, nici în direcţia vaccinării obligatorii, nici în cea a impunerii de restricţii, aşa că părinţii din România pot fi liniştiţi. Decizia o vor lua doar în acord cu conştiinţa lor”, a declarat Marius Lulea, vicepreşedinte AUR.

Potrivit reprezentanţilor AUR, în cadrul întâlnirii s-a mai discutat despre introducerea medicamentelor antivirale în farmacii, despre eventualele restricţii şi despre noi spitale. De altfel, cei de la AUR intenţionează să modifice reglementările legale, astfel încât banii pe care formaţiunea politică îi primeşte din subvenţia publică să fie folosiţi pentru construirea unui spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici