Aura Vasile, lui Boc: O să vă trimitem astăzi acolo unde vă este locul, să bateţi coasa

Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marţi, la dezbaterea moţiunii de cenzură depuse de PSD, că Emil Boc va intra în de istorie ca cel mai slab premier.

34 afișări
Imaginea articolului Aura Vasile, lui Boc: O să vă trimitem astăzi acolo unde vă este locul, să bateţi coasa

Aura Vasile, lui Boc: O să vă trimitem astăzi acolo unde vă este locul, să bateţi coasa (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Ea a precizat că nu i se adresează lui Boc cu apelativul de prim-ministru pentru că toată lumea ştie că nu este cu adevărat premier.

"Aştept cu interes finalul mandatului dumneavoastră, nu cel încredinţat de Parlament, ci celui regizat de şeful său de la Cotroceni", a spus Aura Vasile, adăugând că Boc este "un om politic terminat".

Deputatul PSD i-a spus premierului că şi-a bătut joc şi de părinţii săi, cărora le-a tăiat pensiile.

Aura Vasile şi-a cerut scuze că l-a întrerupt pe premier de la activităţile sale uzuale, "mai ales că s-a făcut vremea pentru a doua coasă".

"Poate de aceea, chiar astăzi, o să vă trimitem acolo unde vă este locul, să bateţi coasa, să bateţi hora, să ciopliţi lemne şi poate să vă spargeţi ouă în cap, activităţi pentru care vă urăm sincer mult succes", a declarat deputatul PSD.

Ea a mai spus că răul este regimul în întregime.

"În acest regim, dacă eşti stripper, poţi ajunge director într-o instituţie deconcentrată, în care, dacă eşti chelneriţă şi o cunoşti pe doamna Udrea, primeşti o agenţie gubvernamentală şi, dacă eşti blondă şi ai pile la ministrul Apărării, ajungi şef de autoritate de autoritate guvernamentală", a spus Aurelia Vasile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici