Avizele pentru reînnoirea mandatului conducerii Consiliului Concurenţei, trimise preşedintelui

Parlamentul va trimite preşedintelui Klaus Iohannis avizul favorabil pentru reînnoirea mandatului preşedintelui şi vicepreşedintelui Consiliului Concurenţei, Bogdan Chiriţoiu şi Otilian Neagoe, dat anterior de Comisiile parlamentare pentru buget şi economice.

104 afișări
Imaginea articolului Avizele pentru reînnoirea mandatului conducerii Consiliului Concurenţei, trimise preşedintelui

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurenţei (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut, luni, la finalul şedinţei Birourilor Permanente Reunite, de vicepreşedintele Senatului, Cristian Dumitrescu (PSD), acesta adăugând că în cazul acesta este vorba despre "o procedură mai specială".

Dumitrescu a spus că, potrivit legii, avizul favorabil dat, anterior, celor doi de comisiile parlamentare de specialitate va fi transmis preşedintelui Klaus Iohannis, care îi numeşte pe aceştia în funcţiile respective.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici