Avocatul Gabriel Biriş va fi secretar de stat în Ministerul Finanţelor

Avocatul Gabriel Biriş a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că a acceptat propunerea ministrului de Finanţe, Anca Dragu, de a ocupa funcţia de secretar de stat în ministerul de resort.

874 afișări
Imaginea articolului Avocatul Gabriel Biriş va fi secretar de stat în Ministerul Finanţelor

"Am acceptat propunerea ministrului de Finanţe, cu care mă cunosc de ceva vreme, să devin secretar de stat. În următoarele zile urmează să fiu numit în funcţie, după ce vor fi îndeplinite procedurile administrative", a spus Biriş.

Gabriel Biriş este consultant fiscal şi membru fondator al companiei de consultanţă fiscală Biriş Goran. El are o experienţă de 19 ani în acest domeniu.

Biriş a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Româno-Americane în anul 2000, dar şi Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Politehnicii Bucureşti în 1995.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici