Bacalbaşa : Protestele pe legile justiţiei sunt ilegale, o agresiune împotriva legalităţii în această ţară

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a declarat, luni, la RFI, că protestele de duminică sunt ”nişte manifestări ilegale, cu încălcarea legii, încă o agresiune împotriva legalităţii în această ţară” şi că ordonanţa de urgenţă care modifică legile justiţiei este o măsură justă.

725 afișări
Imaginea articolului Bacalbaşa : Protestele pe legile justiţiei sunt ilegale, o agresiune împotriva legalităţii în această ţară

Bacalbaşa : Protestele pe legile justiţiei sunt ilegale, o agresiune împotriva legalităţii în această ţară

”Aceste proteste sunt nişte manifestări ilegale, cu încălcarea legii, încă o agresiune împotriva legalităţii în această ţară”, a declarat la RFI deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa.

El consideră ”justă” ordonanţa de urgenţă care modifică legile justiţiei.

”În ceea ce priveşte Ordonanţa, mie mi se pare, din punctul meu de vedere, o măsură justă, care se înscrie în efortul de a corecta o instituţie care a deviat de la scopurile ei, justiţia din România din ultimii ani, care din nefericire a devenit o justiţie selectivă, non-democratică şi fără îndoială că beneficiarii, unii interni, alţii mai ales externi a acestei deviaţii a justiţiei se opun cu ferocitate intereselor lor. Deci este o luptă politică în care se folosesc mijloace ilegale şi din nefericire, organele statului nu aplică legea, asta mi se pare regretabil”, a adăugat parlamentarul social-democrat.

Bacalbaşa criticat Uniunea Europeană.

”Eu ţin la Uniunea Europeană, dar ţin la o Uniune Europeană în care toate statele participante să fie membri de bună credinţă şi să existe o coeziune aşa cum s-a declarat oficial că vom căuta să ajungem la acelaşi nivel economic şi nu un sistem, aşa cum spunea Bismarck, ca să cităm un neamţ celebru, că în orice uniune există un cal şi un călăreţ”, a conchis deputatul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici