Bannere cu mesaje de chemare la referendum pe paginile Daily Mail, The Sun şi în alte publicaţii europene - GALERIE FOTO

Mai multe bannere cu mesaje "Tu ce aştepţi? Hai la referendum!", "Implică-te în schimbarea României!" apar pe site-urile mai multor publicaţii europene printre care Daily Mail, The Sun, un click pe imagine conducând la site-ul www.demite-l.ro.

3326 afișări
Imaginea articolului Bannere cu mesaje de chemare la referendum pe paginile Daily Mail, The Sun şi în alte publicaţii europene - GALERIE FOTO

Bannere cu mesaje de chemare la referendum în Daily Mail, The Sun şi în alte publicaţii europene

Banner-ele sunt plasate pe homepage pe Daily Mail, The Sun, The Telegraph, Scotsman, The Week, în locuri vizibile şi au culorile tricolorului. Scrisul este galben, plasat pe două benzi transversale, una roşie şi una albastră.

Pe banda roşie este scris mesajul "Tu ce aştepţi?", iar pe cea albastră este scris cu majuscule "Hai la referendum!".

Pe alte site-uri, cum ar fi www.express.co.uk, apare un filmuleţ în care toate personajele poartă măşti cu chipul lui Traian Băsescu, iar la final unul dintre aceste personaje râde, imitând râsul preşedintelui suspendat. Filmuleţul se încheie cu mesajele "Dacă tu nu ieşi la vot, toţi suntem Băsescu!" şi "Susţine schimbarea! Votează DA la referendum!".

Pentru referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, din 29 iulie, MAE a organizat 306 secţii de votare în afara ţării, în Marea Britanie fiind organizate opt secţii.

MAE a trimis secţiilor de vot din străinătate 600.000 de buletine de vot, 400.000 de autocolante, prezentate sub formă de benzi conţinând 15 autocolante pe bucată şi 1.000 de ştampile cu inscripţia VOTAT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici