Video Bărbatul care l-a abordat pe Cioloş la Cluj pe tema migranţilor i s-a adresat şi la Alba Iulia. VIDEO

Bărbatul care în 4 martie i-a strigat, la Cluj, premierului Dacian Cioloş "De ce permiteţi să fie aduşi migranţi islamişti în România?" a încercat să-l abordeze şi la Alba Iulia, însă de această dată premierul a refuzat dialogul, transmite coresspondentul MEDIAFAX.

6780 afișări

Călin Mărincuş a fost prezent, luni, în faţa Primăriei Alba Iulia, unde l-a aşteptat pe Dacian Cioloş să iasă din instituţie, premierul având o întâlnire cu autorităţile locale.

În momentul în care a ieşit, premierul a refuzat să se oprească la discuţie cu bărbatul.

"Mulţumesc frumos. Cam asta are şi România de la Dvs.", i-a spus bărbatul lui Cioloş (referindu-se la refuz - n.r.).

”Am vrut să-l întreb pe domnul prim-ministru dacă ştie că vinerea trecută a avut loc în Bucureşti o manifestaţie a aripii armatei teroriste din Siria, Free Siria, tradusă la noi prin Siria liberă. Această aripă teroristă e înfrăţită cu Statul Islamic, deci pe teritoriul României, a unui stat de drept, în faţa ambasadei Siriei, a altui stat de drept, o organizaţie teroristă a făcut un miting. Am vrut să-l întreb pe domnul prim-ministru cine a hotărât ca la Vama Veche să fie duşi migranţi (…) De ce nu se întreabă poporul român dacă vrem sau nu migranţi islamişti, aici. Noi nu avem nevoie de ei. Avem 12 milioane de oameni săraci în România”, a spus Călin Mărincuş.

Bărbatul a continuat să vorbească despre migranţi, după care a afirmat despre Cioloş că "a fost pus în funcţia de premier de către un preşedinte de profesie turist”, pe care l-a descris ”un băiat răzgâiat”, un fost primar din Sibiu.

În 4 martie, bărbatul a fost prezent în faţa Muzeului Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj şi i-a strigat premierului Dacian Cioloş, în momentul în care acesta a ajuns acolo, "De ce permiteţi să fie aduşi migranţi islamişti în România?" şi "Să vă fie ruşine pentru ce faceţi românilor!".

Iniţial, premierul nu a reacţionat şi a intrat în muzeu, însă la ieşire s-a oprit să discute cu bărbatul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici