Barna: A murit Hans van Baalen, prieten al României şi al USR PLUS

A murit Hans van Baalen, preşedintele ALDE Europe, „un luptător pentru valorile liberale europene şi un prieten al României şi al USR PLUS”, transmite Dan Barna, care menţionează că întâlnirile cu acesta au fost sinonime cu maturizarea politică a USR PLUS.

3995 afișări
Imaginea articolului Barna: A murit Hans van Baalen, prieten al României şi al USR PLUS

Explicaţie FOTO: Preşedintele partidului ALDE, Hans van Baalen, la o conferinţă video, martie 2021/ Profimedia

„Am primit astăzi o veste tristă - a murit Hans van Baalen, preşedintele ALDE Europe, un luptător pentru valorile liberale europene şi un prieten al României şi al USR PLUS. Pentru mine, pentru noi, USR PLUS, preşedintele Hans van Baalen şi întâlnirile cu el au fost sinonime cu una dintre cele mai importante etape ale maturizării noastre politice, intrarea în familia ALDE Europe, în grupul Renew Europe şi alături de oameni care preţuiesc valorile şi principiile europene mai presus decât orice altceva”, scrie pe Facebook Dan Barna.

Europaramentarul olandez Hans van Baalen, preşedintele formaţiunii Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), a murit, joi seara, la vârsta de 60 de ani.

„Îi mulţumesc domnului Hans van Baalen pentru tot ceea ce a făcut pentru liberalismul european şi pentru obiectivul de a aduce mai multă Europă pentru toţi cetăţenii europeni”, conchide Barna.

Eurodeputatul olandez Hans van Baalen, preşedintele partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa (ALDE), a decedat în urma unei maladii, la vârsta de 60 de ani, a declarat un purtător de cuvânt al familiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
barna,
van baalen,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici