Barna afirmă că i-a informat pe membrii BN USR de propunerile pentru conducerea USR-PLUS

Liderul USR, Dan Barna, a negat, marţi, informaţia potrivit căreia nu i-ar fi informat pe ceilalţi lideri ai formaţiunii de lista cu persoanele pe care le-a propus pentriu a face parte din conducerea alianţei cu partidul condus de Dacian Cioloş, susţinând că acest lucru s-a întâmplat de trei ori.

393 afișări
Imaginea articolului Barna afirmă că i-a informat pe membrii BN USR de propunerile pentru conducerea USR-PLUS

Barna afirmă că i-a informat pe membrii BN USR de propunerile pentru conducerea USR-PLUS

”Afirmaţia că aş fi propus respectiva listă direct în şedinţa comună, fără anterioara discutare şi prezentare a ei colegilor mei din BN USR este falsă. Prima propunerea a listei a avut loc în şedinţa Biroului National al USR încă din 11.12.2019, când mai mulţi colegi au declinat oferta de a face parte din comitetul executiv. Cea de-a doua prezentare internă a formei listei propuse a avut loc chiar duminică, cu o zi înaintea şedinţei comune, într-o şedinţă on-line a BN dedicată exact trecerii în revistă a subiectelor şedinţei ce urma a doua zi. Cea de-a treia prezentare s-a întâmplat în aceeaşi seară pe grupul comun de discuţii când au fost transmise listele de propuneri USR şi PLUS”, a scris pe Facebook Dan Barna.

El nu a făcut, însă, nicio referire la europarlamentarul Cristian Ghinea.

Dan Barna ar fi încercat „să îl resusciteze” pe Cristian Ghinea în conducerea Alianţei care pregăteşte campania pentru locale şi parlamentare, ceea a dus la tensiuni în USR, iar PLUS a părăsit pentru scurt timp şedinţa pentru a îi lăsa să ajungă la consens, au spus declarat din surse din USR, pentru MEDIAFAX.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici