Barna: Voi discuta cu Orban săptămâna viitoare despre anticipate şi formarea majorităţii parlamentare

Liderul USR, Dan Barna, a scris joi, pe Facebook, că va discuta cu Ludovic Orban la începutul săptămânii viitoare despre paşii pentru a ajunge la alegeri anticipate şi despre formarea unei majorităţi parlamentare.

464 afișări
Imaginea articolului Barna: Voi discuta cu Orban săptămâna viitoare despre anticipate şi formarea majorităţii parlamentare

Barna: Voi discuta cu Orban săptămâna viitoare despre anticipate şi formarea majorităţii parlamentare

„Am discutat în urmă cu câteva minute cu Ludovic Orban, premierul interimar şi, în acelaşi timp, nominalizat de preşedinte pentru preluarea unui nou mandat. I-am zis domnului Orban că prioritatea noastră rămân alegerile anticipate. Experienţa ultimelor luni ne-a arătat că majoritatea toxică din parlament se va opune cu toate forţele ori de câte ori privilegiile îi vor fi puse în pericol. Am văzut asta zilele trecute, când teama de alegerea primarilor în două tururi i-a mobilizat într-un mod demn de o cauză mai bună. Am fost de acord că România nu are nevoie de o criză politică prelungită şi, de aceea, ne vom întâlni la începutul săptămânii următoare pentru a identifica care sunt paşii concreţi pe care îi putem face pentru ajunge cât mai repede la scopul comun: anticipate şi o majoritate parlamentară care să reprezinte într-adevăr voinţa românilor”, a scris Barna, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici