Baroneasa Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Năstase la penitenciarul Jilava. Andrei Năstase: E o prietenă veche a tatălui meu

Baroneasa Emma Nicholson, fost raportor al Parlamentului European pentru România, a fost duminică la penitenciarul Jilava, pentru a-l vizita pe fostul premier Adrian Năstase.

1433 afișări
Imaginea articolului Baroneasa Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Năstase la penitenciarul Jilava. Andrei Năstase: E o prietenă veche a tatălui meu

Adrian Năstase (Imagine: Bogdan Stamatin/ Mediafax Foto)

Emma Nicholson nu a făcut declaraţii jurnaliştilor.

Aceasta ducea în mână mai multe cărţi la plecarea de la penitenciar.

Baroneasa Emma Nicholson a fost raportor al Parlamentului European pentru România în perioada 2000-2004, când Adrian Năstase a fost prim-ministru.

Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier, a declarat jurnaliştilor că vizita Emma Nicholson a avut loc la iniţiativa acesteia. "A fost alegerea dânsei, e o prietenă veche a tatălui meu şi a dorit să-l vadă", a spus el.

Acesta a menţionat că cei doi au vorbit despre "situaţie" şi despre proiecte.

Despre cărţile pe care Emma Nicholson le avea în mână la plecarea de la penitenciar, acesta a precizat că sunt cărţile scrise de Adrian Năstase în această perioadă, pe care i le-a făcut cadou.

Baroneasa Emma Nicholson a fost raportor al Parlamentului European pentru România în perioada 2000-2004, când Adrian Năstase a fost prim-ministru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici