Băsescu a anunţat candidaţii la sectoare din partea PMP, fără candidatul la Primăria Generală

Traian Băsescu a ales să prezinte candidaţii PMP la sectoarele Capitalei într-o postare video, în care este el, împreună cu cei şase candidaţi, printre care fostul primar interimar, de la PP-DD, Ştefănel Dan Marin şi fostul preşedinte al PMP, Eugen Tomac.

1493 afișări
Imaginea articolului Băsescu a anunţat candidaţii la sectoare din partea PMP, fără candidatul la Primăria Generală

Băsescu a anunţat candidaţii la sectoare din partea PMP, fără candidatul la Primăria Generală

"A venit timpul să aflaţi cine sunt candidaţii PMP pentru sectoare", îşi începe prezentarea, Traian Băsescu, în înregistrarea video, după care îi invită în cadru, pe rând, pe cei şase candidaţi. Aceştia sunt: sectorul 1 — EEugen Tomac sectorul 2 — Radu Cristescu, sectorul 3 — CriCristian Petrescuectorul 4 — Ştefănel Dan Marin, sectorul 5 — Valentin Niţu şi sectorul 6 — Ştefan Enache.

"Aceasta este echipa de candidaţi ai PMP la funcţiile de primari. Media de vârstă a candidaţilor este de 40 de ani. Am convingerea că ei vor pune Bucureştiul în mişcare, pentru că sunt de la Partidul Mişcarea Populară. Vă asigur că fiecare dintre ei are o viaţă curată", a mai spus Băsescu, în scurta filmare postată pe reţeaua de socializare, păstrând misterul asupra candidaturii PMP la Primăria Generală a Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici