Băsescu a discutat cu Filat despre securitate, frontieră şi exportul de fructe al Moldovei către UE

Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, joi, la Cotroceni, pe fostul premier moldovean Vlad Filat, preşedinte al Partidului Liberal-Democrat de la Chişinău cu care a discutat despre situaţia de securitate, problemele de la frontiera R. Moldova şi despre creşterea exportului de fructe către UE.

479 afișări
Imaginea articolului Băsescu a discutat cu Filat despre securitate, frontieră şi exportul de fructe al Moldovei către UE

Băsescu a discutat cu Filat despre securitate, frontieră şi exportul de fructe al Moldovei către UE (Imagine: Rayvan Chirita/Mediafax Foto)

"În timpul întâlnirii, care a durat în jur de două ore, au fost analizate situaţia de securitate din regiune şi problemele de la frontiera Republicii Moldova. Totodată, domnul preşedinte Traian Băsescu şi domnul Vlad Filat au discutat despre situaţia economică şi despre necesitatea ca Uniunea Europeană să accepte importul unei cote mai mari de fructe din Republica Moldova pe piaţa comunitară", informează Preşedinţia.

Întâlnirea a avut loc joi la Cotroceni la ora 13.15.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici