Băsescu a discutat la Cotroceni cu adjuncta directorului CIA despre situaţia din regiune

Preşedintele Traian Băsescu a primit-o, luni, la Palatul Cotroceni, pe Avril D. Haines, adjuncta directorului Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA), în cadrul întâlnirii fiind discutate situaţia din regiune şi buna colaborare dintre serviciile de securitate ale celor două ţări.

794 afișări
Imaginea articolului Băsescu a discutat la Cotroceni cu adjuncta directorului CIA despre situaţia din regiune

Băsescu a discutat la Cotroceni cu adjuncta directorului CIA despre situaţia din regiune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, Traian Băsescu a primit-o la Palatul Cotroceni, pe adjuncta directorului Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA), doamna Avril D. Haines.

În cadrul întrevederii s-a discutat despre situaţia din regiune, dar şi despre buna colaborare dintre serviciile de securitate din cele două ţări, se mai arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

Întâlnirea a avut loc luni la ora 11.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici