Băsescu a evitat să dea mâna cu Iliescu şi Constantinescu, după parada de la Arcul de Triumf

Preşedintele Traian Băsescu a evitat, marţi, după încheierea paradei militare de la Arcul de Triumf, să dea mâna cu foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu, salutându-i pe aceştia de la distanţă, printr-o înclinare a capului.

188 afișări
Imaginea articolului Băsescu a evitat să dea mâna cu Iliescu şi Constantinescu, după parada de la Arcul de Triumf

Băsescu a evitat să dea mâna cu Iliescu şi Constantinescu, după parada de la Arcul de Triumf (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

După încheierea paradei militare de la Arcul de Triumf, înainte de a pleca de la tribuna oficială, Traian Băsescu a dat mâna cu premierul desemnat Liviu Negoiţă, cu Vasile Blaga şi Anca Boagiu, iar când a observat că urmează Ion Iliescu şi Emil Constantinescu a preferat doar să-şi încline capul în semn de salut.

Băsescu a făcut şi o scurtă baie de mulţime, el ignorând în timpul acesteia apelativul unui cetăţean: "Măi, bătăuşule!".

Traian Băsescu le-a urat românilor "La mulţi ani" şi să se distreze de Ziua Naţională a României.

Aproximativ 10.000 de oameni, între care mulţi copii care fluturau steguleţe tricolore, au asistat, marţi, la parada militară de la Arcul de Triumf.

Militari şi tehnică militară aparţinând categoriilor de forţe ale Armatei României, Ministerului Internelor, SRI şi SPP au participat la paradă. Din cauza ceţii, elicopterele nu au putut survola zona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici