Băsescu a invitat, luni, partidele la Cotroceni. Temele de discuţii: funcţionarea Parlamentului, tratatul de stabilitate

Preşedintele Traian Băsescu a trimis duminică o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor reprezentate în Parlament, prin care îi invită la Cotroceni, luni, pentru discuţii privind dialogul dintre partide şi funcţionarea Legislativului şi perspectivele ratificării Tratatului de stabilitate.

1085 afișări
Imaginea articolului Băsescu a invitat, luni, partidele la Cotroceni. Temele de discuţii: funcţionarea Parlamentului, tratatul de stabilitate

Băsescu a invitat, luni, partidele la Cotroceni. Temele de discuţii: funcţionarea Parlamentului, tratatul de stabilitate (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a trimis duminică, o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită la Palatul Cotroceni, luni, la o discuţie cu privire la următoarele teme: "perspectivele ratificării de către România a Tratatului privind stabilitatea, coordonarea şi convergenţa în Uniunea Economică şi Monetară" şi "dialogul dintre partidele politice şi funcţionarea Parlamentului României".

Reprezentanţii USL sunt invitaţi la ora 12.00, iar reprezentanţii PDL, UDMR, UNPR şi grupului parlamentar al minorităţilor naţionale la ora 13.00.

Preşedintele Băsesu adresase o invitaţie similară liderilor partidelor şi formaţiunilor politice, pentru data de 6 februarie, însă consultările pe cele două teme anunţate au fost anulate, fiind transmisă în acea zi o nouă invitaţie la consultări pe tema desemnării noului premier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici