Băsescu a primit la Palatul Cotroceni delegaţia FMI

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, joi, la Palatul Cotroceni, cu delegaţia FMI, după discuţia pe care a avut-o cu liderii partidelor şi formaţiunilor puterii, au declarat pentru MEDIAFAX, surse politice.

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu a primit la Palatul Cotroceni delegaţia FMI

Băsescu a primit la Palatul Cotroceni delegaţia FMI (Imagine: Mediafax Foto)

Şeful statului s-a mai întâlnit, în cursul zilei, la Cotroceni, cu liderii coaliţiei guvernamentale, pentru a discuta despre situaţia economică şi soluţiile în contextul crizei, între care cea privind majorarea TVA.

Surse oficiale au declarat, pentru MEDIAFAX, că la întâlnirea de la Cotroceni au participat premierul Emil Boc, liderul UDMR Marko Bela, liderul grupului parlamentarilor independenţi, Gabriel Oprea, precum şi cel al grupului minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian.

Principala temă de discuţie a fost legată de situaţia economică.

După întâlnire, vicepremierul Marko Bela, a declarat că la Cotroceni s-a discutat despre negocierile cu FMI şi s-au "desenat variantele, alternativele", el precizând că vor trebui luate "măsuri foarte dure şi dureroase".

Preşedintele Băsescu va susţine o declaraţie de presă la ora 18.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici