Băsescu a primit la sediul de campanie un grup de foşti colegi de facultate

Mai mulţi foşti colegi de facultate ai lui Traian Băsescu au fost prezenţi vineri la sediul de campanie al acestuia pentru o scurtă întâlnire, preşedintele suspendat declarând că întrunirea de promoţie de anul acesta o va organiza, ca şi până acum, la Neptun.

403 afișări
Imaginea articolului Băsescu a primit la sediul de campanie un grup de foşti colegi de facultate

Băsescu a primit la sediul de campanie un grup de foşti colegi de facultate (Imagine: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

Întrebat dacă marinarii au venit pentru un miting de susţinere Băsescu a negat. "Nu mă, pur şi simplu m-au vizitat, mă încurajează. Ei mă susţin", a declarat Traian Băsescu precizând că foştii colegi nu au fost invitaţi, ci au venit din propria iniţiativă.

Întrebat de cât timp au loc aceste întruniri informale, Băsescu a răspuns că din 2011.

"De anul trecut, de la întâlnirea de promoţie, dar ei sunt în ţară nu sunt printre cei plecaţi. Pentru întâlnirea de promoţie cam toţi încearcă să-şi potrivească sosirea în ţară sau concediul pentru momentul ăsta", a spus Băsescu.

Fostul preşedinte al încheiat spunând că şi în acest an el va fi organizatorul întâlnirii, tot la Neptun, şi că de fiecare dată la eveniment participă şi colegi aflaţi acum în străinătate.

Declaraţiile au fost făcute la sediul de campanie al lui Traian Băsescu din strada Comăniţa.

Traian Băsescu a absolvit Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân", Facultatea de Navigaţie, Secţia Comercială, în anul 1976.

Anul trecut, la sfârsitul lunii august, Traian Băsescu a sărbătorit cu foştii sãi colegi de la Institutul de Marină "Mircea cel Bătrân" 35 de ani de la absolvirea acestei unităţi de învăţământ. Întâlnirea a avut loc la vila de protocol de la Neptun.

De altfel, de când a devenit preşedinte, Traian ãsescu s-a întâlnit în fiecare vară, la Neptun, cu foştii săi colegi de facultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici