Băsescu a semnat decretele de numire în funcţie a noilor miniştri. Aceştia vor depune jurământul la ora 12:00

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri, decretele de revocare din funcţie a miniştrilor Economiei, Finanţelor, Comunicaţiilor, Muncii, Transporturilor şi Agriculturii şi pe cele de numire în funcţie a miniştrilor desemnaţi.

25 afișări
Imaginea articolului Băsescu a semnat decretele de numire în funcţie a noilor miniştri. Aceştia vor depune jurământul la ora 12:00

Băsescu a semnat decretele de numire în funcţie a noilor miniştri. Aceştia vor depune jurământul la ora 12:00 (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Şeful statului a semnat decretele de schimbare din funcţie a miniştrilor Economiei, Adriean Videanu, Finanţelor, Sebastian Vlădescu, Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, Muncii, Mihai Şeitan, Transporturilor, Radu Berceanu, şi Agriculturii, Mihail Dumitru, şi de numire în locul acestora a miniştrilor desemnaţi: Ion Ariton, Gheorghe Ialomiţianu, Valerian Vreme, Ioan-Nelu Botiş, Anca Boagiu, Valeriu Tabără.

Noii miniştri vor depune jurământul în faţa şefului statului la ora 12.00, la Palatul Cotroceni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

Conform acesteia, înaintea depunerii jurământului, premierul Emil Boc va avea o întâlnitre cu noii miniştri la Palatul Victoria.

Propunerile de remanieri au fost transmise de către premierul Emil Boc şefului statului, joi seară.

Conform decretelor semnate de către şeful statului, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Mihai Şeitan şi Gabriel Sandu au demisionat din funcţii, în timp ce Mihail Dumitru şi Sebastian Vlădescu au fost revocaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici