Băsescu a semnat decretele pentru numirea lui Ioan Rus la Transporturi

Preşedinţia a anunţat, miercuri, semnarea de către preşedintele Traian Băsescu a decretelor pentru numirea lui Ioan Rus la Transporturi, depunerea jurământului urmând să aibă loc la ora 20.00. Decretele au fost publicate, miercuri, în Monitorul Oficial.

345 afișări
Imaginea articolului Băsescu a semnat decretele pentru numirea lui Ioan Rus la Transporturi

Ioan Rus (Imagine: Victor Ciupuliga/ Mediafax Foto)

UPDATE 18:23 Preşedinţia anunţă semnarea decretelor pentru numirea lui Rus la Transporturi

Preşedinţia a anunţat, miercuri, semnarea de către preşedintele Traian Băsescu a decretelor pentru numirea lui Ioan Rus la Transporturi, depunerea jurământului urmând să aibă loc la ora 20.00.

Decretele au fost publicate în Monitorul Oficial.

Miercuri după-amiază, Guvernul a anunţat că ceremonia de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor a lui Ioan Rus va avea loc la ora 20.00, la Palatul Cotroceni, precizând că premierul Victor Ponta va participa la această ceremonie.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, Preşedinţia nu a făcut niciun anunţ cu privire la semnarea decretelor şi la ceremonia de depunere a jurământului.

Toate ceremoniile de depunere a jurământului de învestitură de către miniştri se desfăşoară, de obicei, în prezenţa presei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici