Băsescu a trimis Curţii Constituţionale proiectul de revizuire a Constituţiei. Care sunt următorii paşi?

Preşedintele Traian Băsescu a transmis Curţii Constituţionale, joi, proiectul legii de revizuire a Constituţiei, împreună cu avizul Consiliului Legislativ, pentru verificarea respectării dispoziţiilor constituţionale.

2130 afișări
Imaginea articolului Băsescu a trimis Curţii Constituţionale proiectul de revizuire a Constituţiei. Care sunt următorii paşi?

Băsescu a trimis Curţii Constituţionale proiectul de revizuire a Constituţiei. Află care va fi următorul pas (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a transmis joi, 09 iunie a.c., Curţii Constituţionale proiectul legii de revizuire a Constituţiei pentru verificarea respectării dispoziţiilor constituţionale privind revizuirea. Proiectul a fost transmis împreună cu avizul Consiliului Legislativ", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei, remis agenţiei MEDIAFAX.

Preşedinţia precizează că, ulterior, proiectul de revizuire însoţit de avizul Cosiliului Legislativ şi de decizia Curţii Constituţionale va fi înaintat Parlamentului României, în vederea dezbaterii şi adoptării lui.

Preşedintele Traian Băsescu a trimis Consiliului Legislativ, săptămâna trecută, proiectul legii de revizuire a Constituţiei, în vederea avizării acestuia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici