Băsescu a vrut să continue întâlnirile din Piaţa Universităţii, dar a fost singur

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la OTV, răspunzând unei întrebări, că a vrut să continue întâlnirile cu bucureştenii, conform promisiunii făcute după referendumul din 2007, însă, la data stabilită, când a ajuns în Piaţa Universităţii, nu venise nimeni.

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu a vrut să continue întâlnirile din Piaţa Universităţii, dar a fost singur

Traian Băsescu, în Piaţa Universităţii, pe 29 septembrie 2007 (Imagine: Carmen Obreja/Mediafax Foto)

"Am fost acolo, aşa cum am promis, dar nu venise nimeni", a spus el, menţionând că a şi revenit după o jumătate de oră, însă rezultatul a fost acelaşi.

"Vă dau cuvântul meu de onoare că am fost după trei luni în Piaţa Universităţii şi eram singur", a menţionat el.

Băsescu a precizat că se poate verifica în documentele privind activităţile SPP că a fost în Piaţa Universităţii.

Băsescu le-a propus, în 19 mai 2007, susţinătorilor săi adunaţi în Piaţa Universităţii, după anunţarea rezultatului referendumului de demitere a sa din funcţie, să se întâlnească în acest loc la interval de trei luni, în ultima sâmbătă din trimestru.

El a propus atunci ca întâlnirea să aibă loc în ultima sâmbătă a intervalului de trei luni, începând cu ora 17.00.

Şeful statului s-a mai aflat în Piaţa Universităţii şi în 29 septembrie 2007. Băsescu a susţinut atunci că şi în 30 iunie, la ora 17.00, a fost prezent în Piaţa Universităţii, însă piaţa era goală, în condiţiile în care se înregistra o temperatură de 35 de grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici