Băsescu: Am reproşat staff-ului că m-am dus neprevenit la emisiunea-capcană de la Realitatea

Traian Băsescu a declarat pentru cotidianul "România Liberă" că s-a dus, joi, la Realitatea TV, "într-o emisiune capcană", fără să fie prevenit de către staff-ul de campanie în legătură cu declaraţiile de miercuri ale lui Dinu Patriciu, menţionând că a reproşat echipei sale acest fapt, "dar inutil".

34 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Am reproşat staff-ului că m-am dus neprevenit la emisiunea-capcană de la Realitatea

Băsescu: Am reproşat staff-ului că m-am dus neprevenit la emisiunea-capcană de la Realitatea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Întrebat cum de nu a ţinut cont, joi, de declaraţia de miercuri a lui Dinu Patriciu, care spusese că Traian Băsescu a lovit un copil la un miting electoral din 2004, Băsescu a răspuns: "N-am ştiut nimic. Asta e problema staff-ului meu de campanie. Trebuiau să mă prevină. Eu m-am dus într-o emisiune capcană neprevenit de echipa mea şi în general am foarte puţin timp. Am reproşat asta staff-ului meu, dar inutil", a declarat Traian Băsescu.

Totodată, Băsescu a mai arătat că firma de avocatură "Ţuca&Asociaţii" va termina plângerea împotriva lui Dinu Patriciu la începutul acestei săptămâni.

"Da (îi cer daune - n.r.), dar în primul rând îi cer originalul, pentru că nici dumnealui nu-şi va putea proba afirmaţiile că aş fi lovit copilul, odată în plex, odată în faţă, fără să probeze şi, în orice caz, copia nu-i va ţine probă", a mai spus Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici