Băsescu, avertisment pentru opoziţie: O moţiune de cenzură ratată consolidează PSD

Traian Băsescu a declarat joi seara că o moţiune de cenzură care nu ar fi adoptată reprezintă o consolidare a PSD. ”Când vezi că-ţi lipsesc 40-50 de voturi, devii ridicol”, a apreciat el. El a mai spus că declanşarea alegerilor anticipate este imposibilă.

1719 afișări
Imaginea articolului Băsescu, avertisment pentru opoziţie: O moţiune de cenzură ratată consolidează PSD

Băsescu, avertisment pentru opoziţie: O moţine de cenzură ratată consolidează PSD

”Imaginaţi-vă că, cu euforia victoria pentru Parlamentul European, nu pentru Parlamentul României, ce-i drept, se depune o moţiune de cenzură şi ia opoziţia o bătaie la vreo 40-50 de voturi diferenţă... În acel moment PSD s-a consolidat. Nu e o operaţiune pe care să o faci demonstrativ. Demonstraţia şi favorabilitatea ţine până la număratul biluţelor (voturilor - n.r.). Când văd că-ţi lipsesc 40 de voturi, devii ridicol”, a declarat la Realitatea TV Traian Băsescu.

El a mai spus că nu se aştepta ”să fie foarte mult entuziasm pentru intrarea la guvernare” a partidelor din opoziţie.

”Nici nu mă aşteptam la atâta spectacol mincinos - /să-i dăm jos/, fără să găsească o formulă să se înţeleagă”, a adăugat Băsescu.

Fostul preşedinte a apreciat că declanşarea alegerilor anticipate este imposibilă.

”Cine spune /declanşăm alegeri anticipate/ minte cu neruşinare”, a mai afirmat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici