Băsescu: Blaga la Turism, ce să facă? O să sară pe cal, o să-şi pună trăistuţă

Preşedintele Traian Băsescu consideră că nominalizarea lui Vasile Blaga la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în noul cabinet Croitoru este "corectă", apreciind că, în ceea ce priveşte zona de turism, acesta "o să sară pe cal, o să-şi pună trăistuţă maramureşeană sau bucovineană".

15 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Blaga la Turism, ce să facă? O să sară pe cal, o să-şi pună trăistuţă

Vasile Blaga, propus pentru Ministerul Dezvoltării şi Turismului în Cabinetul Croitoru (Imagine: Mihaela Cojocariu/Mediafax Foto)

Şeful statului a afirmat, sâmbătă, la Craiova, că în contextul în care PSD şi PNL îl acuzau pe Vasile Blaga că va "falsifica" alegerile din postura de ministru al Administraţiei şi Internelor nominalizarea sa în fruntea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului este "corectă".

"Cred că opţiunea premierului Croitoru este corectă pentru că PSD şi PNL au spus tot timpul că Blaga a fost pus la Interne ca să falsifice alegerile. Ori opţiunea premierului Croitoru de a-l desemna la Dezvoltare Regională şi Turism mi se pare corectă. Acolo a fost până acum. Va face ce a făcut şi până acum. E ministerul cu cea mai mare utilizarea a fondurilor europene. Blaga e un foarte bun organizator, va împinge programele de finanţare cu UE", a declarat Băsescu.

Întrebat ce consideră că va face Vasile Blaga în fruntea Turismului, Traian Băsescu a spus: "La turism ce să facă? O să sară pe cal, o să-şi pună trăistuţă maramureşeană sau bucovineană! Ce să facă?! Trebuie să intre în tonul turismului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici