Băsescu: Blaga, unul dintre politicienii foarte puternici ai PDL, care poate câştiga alegerile în partid

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Pro TV, că Vasile Blaga este unul dintre politicienii "foarte puternici " ai PDL, care poate câştiga alegerile interne în partid.

75 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Blaga, unul dintre politicienii foarte puternici ai PDL, care poate câştiga alegerile în partid

Băsescu: Blaga, unul dintre politicienii foarte puternici ai PDL, care poate câştiga alegerile în partid (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Răspunzând unei întrebări referitoare la faptul că Vasile Blaga, actualul secretar general al PDL, ar viza şefia partidului şi dacă îl vede ca un politician care să conducă partidul, Băsescu a spus: "Îl văd ca fiind unul din politicienii foarte puternici ai PDL, care poate câştiga alegerile interne în partid. Nu ştiu dacă ar putea câştiga în afara partidului, dar în interiorul partidului Blaga poate câştiga alegerile".

Întrebat dacă l-ar sfătui să candideze şi la Preşedinţia României în următoarele alegeri, Băsescu a răspuns negativ. "Nu. Dar să conducă partidul poate".

El a menţionat însă ulterior, răspunzând unei întrebări referitoare la posibili candidaţi la Preşedinţie, şi numele lui Vasile Blaga, alături de cele ale lui Teodor Baconschi, Cristian Preda, Liviu Negoiţă.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat recent, la interviurile "Gândul", că, în mod sigur, la viitorul Congres va candida pentru o funcţie în partid, el admiţând că este posibil să candideze la preşedinţia PDL, "dacă lucrurile vor evolua spre o tensionare a relaţiilor din partid".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici