Băsescu: Ce nu ştie Viorel Hrebenciuc - movul este culoarea anului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seară, la B1Tv, că movul este culoarea anului, făcând referire la afirmaţiile lui Viorel Hrebenciuc cu privire la "flacăra violet" care l-ar fi avantajat în campania electorală pe şeful statului.

35 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Ce nu ştie Viorel Hrebenciuc - movul este culoarea anului

Băsescu: Ce nu ştie Viorel Hrebenciuc - movul este culoarea anului (Imagine: Adi Pîclişan/Mediafax Foto)

"Totul pleacă de la o întâmplare. Pe 4 noiembrie, de ziua mea, de la o familie care ne e mai apropiată, nu spun prieteni, am primit cadou un pulover mov şi o cămaşă cu dungi mov. Mi-au plăcut foarte mult şi le-am purtat inclusiv în campanie… Mi se pare că la Timişoara am fost cu pulover mov şi cu o cămaşă cu dungi mov", a spus el.

Băsescu a mai spus că movul este culoarea anului.

"Ce nu ştie Viorel Hrebenciuc, movul este culoarea anului. Deci cravatele mov sunt în trendul modei", a spus, râzând, Traian Băsescu.

Vicepreşedintele PSD Viorel Hrebenciuc, coordonator al campaniei prezidenţiale a PSD, a spus, recent, într-o emisiune televizată, referindu-se la confruntarea electorală din campanie dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană, că în ziua de joi, în general, Băsescu este în formă maximă pentru că este ziua flăcării violet. El a remarcat că democrat-liberalii aveau cravate şi pulovere violet şi că puloverul pe care-l purta Băsescu avea aceeaşi culoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici