Băsescu cere retragerea forţelor militare staţionate în Transnistria

Preşedintele Traian Băsescu a reiterat, luni, la AP NATO, susţinerea României pentru integritatea teritorială a Republicii Moldova şi respectarea angajamentelor internaţionale privind retragerea forţelor militare staţionate în Transnistria.

612 afișări
Imaginea articolului Băsescu cere retragerea forţelor militare staţionate în Transnistria

Băsescu cere retragerea forţelor militare staţionate în Transnistria (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Încurajăm, de asemenea, Republica Moldova să-şi întărească cooperarea cu NATO, în cadrul instrumentelor parteneriale pe care Alianţa le pune la dispoziţie, aceasta contribuind, între altele, la avansarea procesului de reformă internă şi a procesului de modernizare", a declarat Traian Băsescu.

El a reafirmat susţinerea României pentru integritatea teritorială a Republicii Moldova.

"Reiterăm, în acest context, susţinerea noastră pentru integritatea teritorială a Republicii Moldova şi respectarea angajamentelor internaţionale privind retragerea forţelor militare staţionate în Transnistria", a conchis şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici