Băsescu: Croitoru va avea un cuvânt extrem de greu în formarea Guvernului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1 Tv, că Lucian Croitoru va avea un cuvânt foarte greu de spus în formarea viitorului Guvern şi că el nu se va amesteca în crearea Cabinetului, această sarcină revenind partidelor.

37 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Croitoru va avea un cuvânt extrem de greu în formarea Guvernului

Băsescu: Croitoru va avea un cuvânt extrem de greu în formarea Guvernului (Imagine: Mediafax Foto/Adriana Neagoe)

"Va avea un cuvânt extrem de greu de spus", a spus Băsescu, întrebat care va fi importanţa cuvântului lui Lucian Croitoru în formarea viitorului Guvern.

"N-o să mă amestec", a mai spus şeful statului, precizând că va fi sarcina partidelor şi a premierului desemnat.

Preşedintele a adăugat însă că i-a recomandat lui Croitoru să înceapă de mâine discuţiile pentru formarea Cabinetului.

Băsescu a mai spus că Lucian Croitoru nu poate fi manipulat decât "poate de către copilul său care îi este foarte drag".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici