Băsescu: Dacă fratele meu se mai bagă într-o firmă din asta dubioasă s-ar putea sa nu mai candidez

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, vineri, la o întâlnire cu autorităţile locale la Botoşani, că dacă fratele său mai intră într-o firmă dubioasă s-ar putea să nu mai candideze.

25 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă fratele meu se mai bagă într-o firmă din asta dubioasă s-ar putea sa nu mai candidez

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: mediafax Foto)

"Dacă fratele meu se mai bagă într-o firmă din asta dubioasă s-ar putea să nu mai candidez", le-a spus râzând Băsescu participanţilor la întâlnirea de la Botoşani cu autorităţile locale.

Şeful statului a adăugat că este extrem de greu să se apere de "propriul frate".

"De duşmani te poti apăra, dar este extrem de greu să te aperi de propriul frate", a spus Băsescu.

El a asigurat că abia joi seară a aflat despre asocierea dintre fratele său Mircea Băsescu într-o firmă cu fiica lui Aurel Cazacu, director în cadrul Ministerului Economiei, şi cu alţi oameni de afaceri.

"Să fiţi siguri că eu azi-noapte am aflat despre intrarea lui (n.r. - în această firmă)", a spus Băsescu.

Întrebat dacă îi afectează imaginea, şeful statului a răspuns: "Nu mi-e de imagine. Mă afectează ca om, pur şi simplu. Putea să-mi spună şi i-aş fi spus să nu o facă".

Presa a relatat despre această firmă, Defense, Security and Intelligence CO - Desintco SRL, sugerând că ar putea fi impilicată în diverse contracte militare şi că ar fi un conflict de interese, dat fiind că şeful statului conduce CSAT.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici