Băsescu: Dacă Năstase n-ar fi fost corupt, ar fi fost un prim-ministru bun

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la OTV, că Adrian Năstase ar fi fost un prim-ministru bun dacă nu ar fi fost atât de corupt, iar întrebat dacă acesta a fost adversar mai puternic decât Mircea Geoană a răspuns, râzând, că Năstase e om politic, iar pe Geoană l-a calificat drept marionetă.

138 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă Năstase n-ar fi fost corupt, ar fi fost un prim-ministru bun

Băsescu: Dacă Năstase n-ar fi fost corupt, ar fi fost un prim-ministru bun

Întrebat cine crede că a fost cel mai bun preşedinte al perioadei postrevoluţionare, Traian Băsescu s-a nominalizat pe sine, însă a precizat că "gloria regalităţii nimeni nu o poate contesta".

În ceea ce priveşte cel mai bun premier, Traian Băsescu a ţinut să remarce că Adrian Năstase, "dacă n-ar fi fost atât de corupt, ar fi fost un prim-ministru bun".

Întrebat dacă Adrian Năstase a fost un contracandidat la Preşedinţie mai puternic decât Mircea Geoană, Băsescu a răspuns, râzând: "Hai să fim serioşi! Năstase e om politic. Aţi văzut mişcând în front vreun mogul în timpul lui Adrian Năstase?".

Băsescu a reluat afirmaţia potrivit căreia el nu se bate cu Mircea Geoană, ci cu "banii lui Patriciu, cu televiziunile lui Voiculescu şi Vântu", cu Ion Iliescu şi cu Viorel Hrebenciuc şi a apreciat că, dacă Mircea Geoană va fi ales preşedinte, acesta nu va fi decât o marionetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici