Băsescu: Dacă parlamentarii ar folosi zilele de campanie ca să explice teme majore, ar fi un câştig

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, răspunzând unei întrebări despre "vacanţa parlamentară", că dacă parlamentarii ar folosi într-adevăr cele 30 de zile de campanie ca să explice parte din temele majore cu impact asupra cetăţeanilor, atunci ar fi un câştig.

112 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Dacă parlamentarii ar folosi zilele de campanie ca să explice teme majore, ar fi un câştig

Băsescu: Dacă parlamentarii ar folosi zilele de campanie ca să explice teme majore, ar fi un câştig (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează vacanţa parlamentară, Băsescu a răspuns: "Eu cred că, dacă în mod cinstit şi-ar asuma temele specifice UE, chiar şi dintre cele pe care le-am enumerat eu mai înainte, ar fi extrem de util, pentru că noi avem o participare foarte slabă, ceea ce este o notă foarte proastă pentru România, iar dacă parlamentarii într-adevăr ar folosi cele 30 de zile de campanie ca, alături de colegii lor candidaţi, să explice parte din temele majore care vor avea impact major şi asupra cetăţenilor români ar fi un câştig, dacă vreţi să fiu foarte sincer".

Senatorii au decis în şedinţa de plen de miercuri, la solicitarea liderului grupului PSD, Ilie Sârbu, ca forul legislativ să se întrunească din nou în plen, în 28 şi 29 aprilie, această propunere fiind agreată şi votată de majoritatea senatorilor.

Modificarea programului de lucru al senatorilor s-a produs după decizia Biroului Permanent, de marţi, care a stabilit ca în perioada 28 aprilie - 26 mai, Senatul să nu mai lucreze în plen, ci doar în teritoriu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici